Antonia este una dintre cele mai sincere artiste de la noi. Iubita lui Alex Velea are multe momente în care le transmite fanilor sfaturi și lecții pe care le-a învățat din propria experiență.

Antonia și urmăritorii ei au o relație specială, iar artista este foarte transparentă cu ei. Anto nu se ferește să le spună ceea ce gândește, ce o deranjează sau ce lecții de viață a învățat. Fanii o cunosc foarte bine pe artistă, iar atunci când aceasta postează mesaje triste este clar că a mai avut parte de o dezamăgire.

În weekend, Antonia a postat pe Insta stories câteva fraze pe care fanii ei ar putea să le considere sfat. Se pare că artista a fost dezamăgita, din nou, de persoanele pe care le considera prietenele ei.

”Vă rog să fiți atenție pe cei considerați ”prietenii voștri” pentru că acei ”prieteni” s-ar putea să vă trădeze. Trădarea este cel mai urât lucru, așa că rugați-vă pentru ei...au nevoie de iubire...doriți-le doar binecuvântare deoarece sunt pierduți, se îneacă într-un piscină cu propriul ego....de fapt, se trădează pe ei înșiși.”, a scris artista pe Instagram.