Antonia poate spune că a ieșit soarele și pe strada ei. După 7 ani în care a vizitat tribunalele pentru a reuși să divorțeze de fostul soț, artista este în sfârșit liberă. 

Acum 7 ani, Antonia punea capăt mariajului cu Vicenzo Castellano. Divorțul artistei nu a fost unul deloc ușor, Antonia fiind numită de multe ori artista cu cel mai lung divorț din showbizz. Așteptarea a meritat pentru că acum artista a reușit să pună capăt și în acte mariajului cu tatăl Mayei. Chiar dacă pandemia nu i-a permis să fie mereu aproape de micuța ei, Antonia a vorbit zilnic cu Maya și de fiecare dată când a avut ocazia a vizitat-o.

Acum, că este o femeie liberă și se poate căsători cu Alex Velea, Antonia nu se grăbește să facă acest pas. Artista așteaptă să se calmeze situația generală creată de pandemie și apoi o să ia în calcul organizarea marelui eveniment.

”Am încheiat divorțul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat artista pentru click.ro.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)