Antonia este una dintre cele mai apreciate și cele mai urmărite artiste de la noi. Aceasta știe că nu poate mulțumi pe toată lumea și, chiar dacă de multe ori primește critici și replici acide, artista nu se mai ferește să spună lucrurilor pe nume.

Antonia este una dintre artistele care nu obișnuia să pună la suflet replicile din partea răutăcioșilor. Artista știe că la pachet cu celebritatea vin și comentariile negative și criticile așa că, după mult timp în care a ignorat vorbele rele, iubita lui Alex Velea a decis să pună punctul pe ”i”. Se pare că artista a primit foarte des întrebarea de ce în videoclipurile ei apar mereu aceleași persoane sau alți colegi de-ai ei din industria muzicală. 

Anto nu a stat prea mult pe gânduri, a pus mâna pe telefon și a postat un Insta story în care i-a lămurit pe toți: ”Opțiunile sunt limitate în această industrie, așa că sfârșim prin a folosi aceleași persoane în videoclipuri. Apropo de discuția în legătură cu plictiseala cu oamenii din clipuri.”

Antonia a făcut un obicei din a-și transmite nemulțumirile și de a-i pune la punct pe răutăcioși prin intermediul Instagramului. Acum câteva zile, artista a postat pe Insta stories câteva fraze din care fanii ei au putut trage concluzia că artista a fost dezamăgita, din nou, de persoanele pe care le considera prietenele ei.