Alex Velea și foștii lui ”băieți de aur” și-au încheiat în mod pașnic socotelile și au decis că este mult mai bine să meargă pe drumuri separate. Dacă băieții au îngropat securea războiului, se pare că fetele încă se mai atacă.

Acum câteva săptămâni, scandalul din familia Golden Boy Society avea să fie cea mai mare ceartă din industria muzicală. După ce au transformat Instagramul într-un câmp de luptă al replicilor dure, Alex Velea a fost primul care a ieșit la înaintare și a clarificat lucrurile. Velea a rupt contractul lui Lino Golden și Mario Fresh în fața camerelor și a afirmat că direcțiile lor muzicale diferite ar fi dus la separare.

Lino și Mario nu au fost la fel de darnici în declarații, dar au decis să încheie în mod pașnic cearta, mulțumindu-i lui Alex pentru tot ceea ce a făcut pentru ei. Când fanii credeau că scandalul s-a sfârșit, se pare că între iubita lui Alex Velea și cea a lui Mario Fresh au rămas multe lucruri nespuse. Dacă în trecut, Alexia și Antonia făceau vloguri împreună și se înțelegeau de minune, acum, cele două nu își mai vorbesc și nici nu se mai urmăresc în social media.

Recent, Alexia a fost invitată alături de Mario Fresh într-o emisiune unde au trebuit să răspundă celor mai picante întrebări. Alexia a folosit cuvintele ”falsă, imatură și răutăcioasă” și, chiar dacă nu a afirmat că este vorba despre Antonia, având în vedere că înaintea ei, Mario l-a caracterizat pe Alex Velea, situația este destul de evidentă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s about that time! 🤪 💄:@emauta

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on