Scandalul în gașca de 24 de karate a început, iar Antonia nu are de gând să îi pună punct prea curând. Iubita lui Alex Velea continuă să arunce săgeți către foștii ”băieți de aur”, Mario și Lino.

În familia Golden Boy Society lucrurile nu mai sunt deloc roz. De la petrecerile și momentele trăite ca între ”frătziweari”, acum s-a ajuns la un mare scandal pe Instagram. Gașca s-a împărțit în două tabere: Alex Velea și Antonia, iar de cealaltă parte îi găsim pe Mario Fresh și Lino Golden, sau ”șerpisorii”, așa cum îi numește fostul lor ”tată adoptiv”.

Dacă acum câteva zile Alex Velea și Mario Fresh au postat o serie de Insta stories în care au dat de înțeles că au pus punct ping pong-ului de replici dure, ei bine, Antonia este de neoprit. Iubita lui Velea continuă să îi atace pe Mario și pe Lino și chiar dacă mesajele sunt cu subînțeles, toți fanii și-au dat seama că sunt dedicate foștilor membri Golden Boy Society.

”Poți mima un zâmbet, dar nu îți poți mima sentimentele.”, ”Hey, uită-te la noi, suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și de nimic.” sau ”Acel zâmbet fals pe care îl afișezi pentru a te preface că ești fericit” au fost mesajele Antoniei către Mario și Lino. 

Touché!