În timp ce multe cupluri de vedete își spun adio, Antonia și Alex Velea se înțeleg din ce în ce mai bine.

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar recent și-au văzut visul împlinit. Aceștia au reușit să se mute în casă nouă. Acum, au un spațiu mai mare de care se bucură atât ei, cât și cei doi copii ai lor, Akim și Dominic. Antonia a vorbit recent și despre noua lor locuință, dar și despre relația pe care o are cu mama iubitului ei. 

”Foarte bine, ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!”, a declarat Antonia. 

“A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă. E o casă care  ne  reflectă  gusturile  amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat. Dormitorul nostru este cozy,  intim,  un  spațiu  în  care  să  ne simțim bine.”, a spus cântăreața.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You guys got any cute ideas on how to do my hair for my next shoot?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe