Cum stau băieții de pe BTS pe cifre, nu mai stă nimeni! Trupa k-pop funcționează pe principiul ”veni, vidi, vici”, iar cea mai nouă reușită a lor este cea de pe Spotify. BTS se poate lăuda cu o nouă piesă care a trecut de borna de 1 miliard de ascultări, iar ceea ce se va întâmpla cu ea este insane.

BTS nu mai are nevoie de prezentare. Fanii lor sunt mai numeroși decât o armată, iar asta se vede. Cifrele vorbesc de la sine și aproape că nu trece nicio lună fără ca băieții să nu bifeze un nou record. De data asta, cea mai nouă reușită a lor se datorează piesei ”Dynamite”. Lansată anul trecut, piesa scrie istorie pe Spotify, acolo unde a trecut deja de un miliard de ascultări. Nici pe Youtube piesa nu stă rău, ”Dynamite” depășind deja un miliard de ascultări.

Ce se va întâmpla cu ea de acum încolo? Pe lângă faptul că sigur nu se va opri la acest număr, piesa va fi inclusă de cei de la Spotify într-un playlist special, numit ”Billions club”. În acest playlist, ”Dynamite” va sta la loc de cinste alături de piese celebre precum ”Shape of You” de la Ed Sheeran, ”Watermelon sugar” de la Harry Styles și ”Another one bites the dust” de la Queen.

Congrats, boys!