Începând cu anul trecut, din ce în ce mai multe persoane au fost diagnosticate cu Covid-19. Nici artiștii nu au scăpat de acest virus și, în timp ce unii își anunță fanii în momentul în care depistează că sunt pozitivi, alții preferă să povestească experiența după ce s-au vindecat.

Alina Eremia nu trece prin cea mai bună perioadă a ei. Artista a decis să fie transparentă cu fanii care o așteptau să concerteze la diferite evenimente, asa că le-a spus că are Covid. Alina a fost diagnosticată fix când nu se aștepta, mai ales că în ultima perioadă a fost prezentă fără probleme la diferite evenimente.

”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de două săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a scris Alina pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)