Connect-R și-a unit forțele cu Bruja și au lansat o melodie cu mesaj puternic, despre artiștii ”de karaoke”. Mesajul a ajuns acolo unde trebuie și mulți au început să-și dea cu părerea despre cine ar putea fi ”ținta” versurilor deloc ușor de digerat. 

Melodia lansată de Connect-R și Bruja i-a dus imediat cu gândul pe unii dintre fani la nimeni altul decât... Alex Velea. Unii au fost de părere că mesajul i se adresează în totalitate lui ”frătziwear” și nu e greu de ghicit de ce. Cândva prieteni și colegi foarte apropiați, Connect-R și Velea au rupt relațiile în ultimii ani, din cauză că stilurile lor muzicale au devenit foarte diferite. Connect-R nu s-a sfiit să afirme că nu e de acord cu trapanelele pe care Velea le cântă în ultima vreme, iar acum se pare că a ținut să transmită acest lucru și printr-o melodie.

Chiar dacă nu dă nume, fanii s-au prins imediat despre cine este vorba. Versurile ”Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou / Vreau să văd că poți s-o arzi cu raperii dar și pe la malul marii când iei banii pe show  / Vreau să văd că dai cântării un story și poate uiți și de glorii că te-ai pătat pe tricou” au fost cele care i-ai pus pe gânduri pe fani. Și, în timp ce unii au fost convinși că acesta este un mesaj clar pentru Velea, alții au comentat și au spus că: ”După melodia asta, toată industria se simte cu musca pe căciulă”.