Surprize mari pentru Anna Lesko. Artista postează des filmulețe pe TikTok, iar senzualitatea ei aduna mii de aprecieri. De data aceasta, Anna a trecut granițele și a ajuns pe Youtube-ul uneia dintre cele mai cunoscute artiste internaționale.

Acum câteva săptămâni, Jennifer Lopez lansa alături de Maluma piesa ”Pa'Ti”. Aceasta a făcut furori pe TikTok, acolo unde JLo și-a provocat fanii să reproducă dansul ei din videoclip. Comunitatea artistei s-a imobilizat imediat și au postat cele mai bune dansuri pe TikTok. Piesa ”Pa'Ti” a fost folosită de 100.000 de ori pe TikTok, iar printre utilizatori s-a numărat și Anna Lesko. Aceasta apare în topul clasamentului cu 1,1 milioane de vizualizări. Se pare că asta a convins-o și pe Jennifer Lopez. 

JLo a postat pe contul de Youtube un filmuleț cu cele mai tari dansuri de pe TikTok, iar Anna Lesko se află și ea printre fanii care au cucerit-o pe Jennifer. Pe lângă senzualitate și miscări lascive, Anna le-a demonstrat tuturor cât de bine se pricepe la gătit. Lesko frământă cu drag și spor aluatul în timp ce dansează pe melodie lui Jennifer Lopez.

Anna, mai trebuie să îl convingi pe Maluma!