Nu mai este niciun secret faptul că Angelina Jolie a încheiat demult capitolul Brad Pitt. Actrița a șters totul cu buretele și a început o nouă viață, pe cont propriu. Despre planul ei amoros nu a vorbit prea mult și se pare că nu este niciun bărbat în viața ei.

Angelina Jolie demonstrează, încă o dată, că nu are deloc gusturi rele în materie de bărbați. Actrița este destul de precaută acum, după un mariaj eșuat, dar asta nu înseamnă că nu apreciază ceea ce este frumos. Recent, Angie a vorbit fără perdea despre crush-ul ei și trebuie să spunem doar atât: are concurență serioasă la inima lui.

Toată lumea crede că este vorba despre The Weeknd, dar nu. Angelina a pus ochii pe solistul trupei Måneskin, Damiano David. Actrița este mare mare Måneskin și se pare că nu este singura din familie. Fiica ei, Shiloh îi împărtășește aceleiași gusturi. La începutul lunii iunie, ambele au fost văzute în timp ce se distrau în Roma, la concertul Måneskin.

„Iubesc Måneskin! David Damiano este crush-ul meu”, spunea Angelina Jolie într-un interviu.

 

@become.some

Are they dating?😱 #angelinajolie #maneskin #daviddamanio #iwannabeyourslave

♬ original sound – become.some

 

Angelina Jolie îl evită cu orice preț pe Brad Pitt

Dacă mai aveai dubii și nu credeai că lumea este mică, Brangelina este dovada perfectă! Angelina Jolie și fostul ei partener s-au întâlnit în Roma, acolo unde se află fiecare cu proiecte personale. Zilele trecute, Brad Pitt a aterizat pe Aeroportul Fiumicino din Roma, orașul în care se află și Angie.

Cei care sunt la curent cu tot ce face Angelina Jolie pe plan profesional, știu că aceasta se află în Italia pentru a regiza filmul „Without blood”. „Senza sangue”, varianta în italiană, este o adaptare de pe carte cu același nume scrisă de Alessandro Baricco. Fosta parteneră a lui Brad Pitt a obținut încă din 2007 dreptul de a regiza acest film.

 

Angelina Jolie a recunoscut cine este crush-ul ei. Fanii cred că cei doi formează, deja, un cuplu
Hepta