Andreea Bălan își pune sentimentele și poveștile de viață în piese care cuceresc instant inimile fanilor. Cea mai recentă piesă a artistei, ”Poveste de toamnă” i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Andreea are un mesaj pentru fostul ei soț.

Andreea a lansat „Poveste de toamnă”, o piesă sensibilă despre care artista a declarat că: ”Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea. „Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara.”

Fanii artistei s-au obișnuit să descopere mesaje ascunse în piesele ei. Andreea nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce gândește, așa că a profitat de avantajul de a fi artist și și-a transpus sentimente pe note muzicale. Versurile care le-au ridicat semne de întrebare fanilor sunt: ”Poveste de toamnă despre tine și ea / Tu n-ai crezut când îți spunea, voi pleca / Și iar te pierzi printre pahare de vin / Că n-ai iubit dacă nu doare puțin”.

Compusă de către Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Poveste de toamnă” este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de către Kobzzon subliniază prin imagini o „poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.