Andreea Bălan ne demonstrează pe zi ce trece că este un exemplu de voință și de pozitivism. Artista a început un nou capitol, alături de fetițele ei minunate și de familia care i-a fost mereu alături și este mai fericită ca niciodată.

Andreea Bălan știe că orice sfârșit aduce un nou început, așa că artista profită de fiecare ocazie și se bucură de momentele petrecute alături de familia și de fetițele ei. Artista a luat o pauză de la programul încărcat și a profitat de vremea frumoasă pentru a se relaxa la piscină. Andreea nu a fost singură cu cele două fetițe, ci le-a însoțit și mama artistei care a fost mereu alături de ea. 

Andreea a profitat de mica escapadă ca fetele și i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant de mulțumire. ”Îi sunt extrem de recunoscătoare mamei mele care întodeauna a fost lângă mine la bine și mai ales la rău, m-a iubit și mă iubește necondiționat și întodeauna m-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau gresite. Acum ea ma ajută și își dedică viața Ellei și Claritei și întodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunătate și rabdare! Multumesc MAMI! ”