Andreea Bălan a ajuns din nou de urgență la spital, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Vedeta a fost operată pentru a doua oară, iar acum starea ei este stabilă.

Moartea a trecut din nou pe lângă Andreea și are mare noroc că este încă în viață, pentru că a suferit o hemoragie puternică. Aceasta ar fi putut fi fatală pentru frumoasa artistă.

"A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește.", a declarat unul dintre medici.