Andreea Bălan a luat o decizie importantă pentru ea și pentru fetițele ei, Ella și Clara, și anume s-să se autoizoleze la domiciliu, chiar dacă George Burcea nu va mai putea să își vadă fetițele, pentru că s-a mutat din casa respectivă.

"În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfășurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu își va mai vedea fetițele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetițe și mama ei, și ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă. Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetițele și pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba.", a declarat o sursă/

"Din fericire, Andreea și George nu s-au certat și pe această temă, el a anunțat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe. Gătește cu ele, se joacă toată ziua și e foarte atentă cu micuțele ca să nu se plictisească. Cu concertele amânate, cu repetițiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetițelor.”, a spus aceeași sursă.