Andreea Bălan i-a spus ”Adio!” lui George Burcea, tatăl celor două fetițe. Artista a decis să lase în trecut acel capitol, iar acum se pare că are un nou iubit.

Andreea Bălan este un exemplu de pozitivitate și de perseverență. Artista a trecut prin multe clipe grele, dar de fiecare dată le-a depășit cu zâmbetul pe buze. La câteva luni de la divorț, Andreea a decis că este timpul să acorde o altă șansă iubirii.

Noul iubit al Andreei este Tiberiu Argint, un afacerist care este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Relația Andreei a stârnit un val de reacții, printre care și cea a fostului soț, George Burcea. Acesta nu s-a putut abține și a dat replica unei fane de-ale Andreei, care a comentat: ”Din păcate ți-a luat altcineva locul, mult mai simpaticuț ca tine”. George nu a stat mult pe gânduri și a dat răspunsul imediat ”Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe... dacă invețiCsf... eu prost ;))))”