Ultimul an a fost unul foarte greu pentru Andreea Bălan, iar când lucrurile păreau că se liniștesc în viața ei, artista s-a despărțit de George Burcea și acum vorbește în sfârșir despre asta. 

La fix un an de la nașterea Clarei, când Andreea era să-și piardă viața, a lansat o piesă în care vorbește despre cele mai grele încercări din viața ei.

"Melodia 'Inimă de fier' este o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea. La fericire putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și esti iubit." 

"Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru. Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inima de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viata, imprevizibilă. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine.",