Andreea Bălan trece prin clipe grele și a ajuns din nou pe mâna medicilor, care o țin sub supraveghere.

Andreea nu s-a decis dacă se va opera sau dacă mai aștepta să vadă cum decurg lucrurile. Artista a precizat că va trebui să se decidă zilele acestea și a transmis un mesaj important pentru toate graviduțele.

"Vom hotărî mâine dacă facem a treia operație mâine sau poimâine. Ori aşteptăm două trei săptămâni să vedem dacă hematomul apărut se resoarbe ori intrăm şi pun un dren şi din nou operăm. Aş opta pentru operație că n-aş vrea să stau două-trei săptămâni să aştept să se resoarbă. Până la urmă, e o loterie. Se poate resorbi sau se poate să crească. Nu e uşor şi aş vrea să menționez că ceea ce mi se întâmplă mie e un caz foarte rar şi femeile care sunt gravide acum să nu se sperie, pentru că am citit foarte multe comentarii (...) Vreau să le spun să nu se sperie, este un caz foarte foarte rar. Se poate întâmpla şi la naşterea naturală, se poate întâmpla oricând, dar este foarte rar.", a declarat artista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie. Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital🙂)

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe