La o lună de când au lansat ”Jumătatea mea mai bună”, Andra și băieții de la 3 Sud Est au venit la Morning ZU să cânte live piesa cu care au cucerit YouTube-ul. Melodia a stat două săptămâni pe primul loc în Trending și a depășit 17 milioane de vizualizări în patru săptămâni de la lansare. 

Băieții de la 3 Sud Est au povestit la Morning ZU că țineau la sertar de ceva timp melodia ”Jumătatea mea mai bună”. Au compus-o înainte de pandemie și așteptau momentul potrivit să o lanseze. Inițial nu plănuiau un featuring, dar s-au gândit că nu au mai avut o colaborare din 2015, de la piesa pe care au lansat-o cu Inna. 

Feat-ul cu Andra s-a dovedit a fi unul extrem de inspirat, iar piesa a devenit hitul primăverii fără doar și poate. Andra a povestit la Morning ZU că simte că melodia are potențial să devină piesa preferată a cuplurilor pentru dansul mirilor. Artista și băieții de la 3 Sud Est au cântat live melodia în studio nu o dată, ci de trei ori, la cererea fanilor. Așa a sunat cea mai tare piesă românească lansată primăvara aceasta, live în studioul de la ZU: