Multă lume bună a fost prezentă la ZU Music Awards, iar cântăreţele noastre preferate au strălucit pe covorul verde şi în sală. Printre ele s-a aflat şi Anda Adam care a atras o sumedenie de priviri şi a stârnit discuţii datorită faptului că a venit însoţită. Noi am aflat cine este domnul misterios care a venit alături de Anda la ZUMA şi care a fost confundat, în glumă, de Buzdu şi Morar, cu Jay-Z.

Anthony Marshall se numeşte misteriosul bărbat, un producător extrem de cunoscut în Marea Britanie. Marshall este unul dintre oamenii care a pus serios umărul la succesul lui Craig David din anii 2000. Marshall a fost coautor la cel de-al doilea album din cariera lui Craig David, adică cel care l-a făcut cu adevărat cunoscut pe britanic.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU ANTHONY MARSHALL ŞI CRAIG DAVID, DAR ŞI POZE CU ANDA ADAM ŞI PRODUCĂTORUL BRITANIC, LA ZUMA.

Din această primăvară, în studioul lui Marshall de la Londra a ajuns şi Anda Adam, iar ca dovadă stau o serie de fotografii postate de Anda şi de Marshall pe Facebook, Twitter sau Instagram.