Fanii lui Gigi Hadid și ai lui Zayn Malik sunt în culmea fericirii. Pe internet circulă zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Nu, nu ei au făcut marele anunț, ci o persoană din anturajul lor a scăpat porumbelul în cadrul unui interviu.

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt foarte secretoși în ultima perioadă, atât când vine vorba de micuța Kai, cât și în ceea ce privește relația dintre ei. Chiar dacă fanii au bănuit că Zayn are de gând să o ceară de soție pe Gigi, artistul nu le-a confirmat nimic, doar că de data asta, informația prețioasă a venit fix de unde nu se aștepta nimeni. 

Gigi Malik?! Se căsătorește Zayn cu iubita lui? Uite detaliul care l-a dat de gol!

Ingrid Michaelson, colaboratoarea lui Zayn a făcut un live pe Instagram unde nu s-a ferit să răspundă celor mai mari curiozități venite din partea fanilor. Fără să își dea seama și luată de valul sincerității, Ingrid a făcut o afirmația care a dat toată presa peste cap și pe care cu siguranță o va regreta.

Ingrid și Zayn au colaborat pentru piesa ”To begin again”, așa că asta a fost ocazia perfectă pentru Ingrid să dezvăluie cum a luat naștere piesa. ”Nu ne-am întâlnit niciodată. Zayn nu face lucruri pe care nu vrea să le facă și faptul că a făcut această piesă este flatant. Acum că este căsătorit și are și un copil, face numai lucrurile pe care vrea să le facă.”