Cleopatra Stratan si Edward Sanda au planuri serioase. Cei doi artisti formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar cum lucrurile merg foarte bine intre ei, logodna lor incepe sa treaca la urmatorul nivel.

Fanii cuplului Cleopatra și Edward au primit una dintre cele mai bune vești. Cei doi au planuri mărețe pentru anul acesta, iar întrebarea multor nerăbdători a primit deja un raspuns de la Edward. 2021 sună foarte bine în ceea ce privește evenimentele, așa că îndrăgostiții au de gând ca anul acesta sa spună ”da” în mod oficial.

#BrideToBe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat data nunții. Când va avea loc marele eveniment?

Cum va arata nunta lor? Chiar ei au spus-o, atunci când au fost invitați în cadrul unei emisiuni celebre de la noi. ”Pregătirile de nuntă le-am facut deja. Când am decis să facem evenimentul, am pus totul pe foaie și am sunat în stânga și în dreapta ca să organizam din timp, să nu avem stres atunci. Suntem liniștiți deocamdată. Nunta noastră va fi una bună și simplă. Nici măcar nași nu avem. (...) Noi nu o să facem nicio tradiție. Am renunțat la găină și la furatul miresei de la început. Vrem să facem din acest eveniment o petrecere memorabilă.” a spus Cleo.