Lui Justin Bieber a început să îi placă din ce în ce mai mult să își pună viața pe tavă prin intermediul documentarelor. După ce a dat lovitura anul trecut cu ”Seasons”, seria de pe Youtube, acum artistul vine cu un al doilea documentar, ”Our world”.

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți artiști se simți atrași de realizarea de documentare. Fanii sunt mai mult decât încântați de mișcarea asta, mai ales că unii dintre ei sunt deja veterani în industrie și niciodată nu se știe sufiecient de mult despre ei. Tot pe premisa asta a mers și Justin Bieber atunci când nu s-a limitat la un singur documentar și a bptut palma cu Amazon Prime pentru cel de-al doilea.

Bieber pregătește ”Our World”, un documentar behind the scenes filmat pe parcursul unei luni întregi chiar înainte de concertul de Anul Nou. Premiera va avea loc pe 8 octombrie pe Amazon Prime, iar Biebs speră să dea lovitura cu el.

Anul trecut,  pentru ”Justin Bieber: Seasons” mini-seria de documentare cu 10 episoade, artistul canadian a semnat un contract cu YouTube, în valoare de 20 de milioane de dolari. ”Este foarte plăcut să am YouTube-ul ca partener pentru acest documentar. Vreau să îmi port fanii într-o nouă călătorie”, a declarat Justin.