Fanii au deschis sertarul de amintiri pentru Theo Rose. Pe TikTok circulă un filmuleț de pe vremea când artista era elevă, cel mai probabil la gimnaziu. Nu mai încape îndoială că Theo era talentată de mică, iar drept dovadă, încă de pe atunci vocea ei suna la fel de bine ca acum.

Theo Rose, acest tonomat de piese pe două picioare a cucerit publicul de la primele apariții. Artista cu voce impresionantă a atras fanii datorită stilului pe care îl are și datorită lejerității cu care spune lucrurilor pe nume. 

Chiar dacă este tânără, nu mulți dintre fanii lui Theo Rose știu că aceasta cochetează cu muzica încă de la 11 ani și că sora ei și-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o.Theo a descoperit că îi place muzica dintr-o greșeală, iar anii de lucru și ambiție au culminat cu succesul pe care îl are acum.

Aproape că nu este eveniment care să nu o aibă invitat pe Theo și toți artiștii se bat în colaborări cu ea pentru că este un magnet de vizualizări. Acum, câteva secunde cu ea cântând Imnul României fac senzație pe TikTok, acolo unde videoclipul s-a viralizat extrem de repede. Chiar dacă nu a fost postat pe contul ei oficial, filmulețul tot a reușit să adune câteva mii de aprecieri.

Tu l-ai văzut?

 

@theorose.fp

#foryou #viral #fyp #foryoupage #theorose @theorose😍🥺🥺

♬ sunet original - theorose.fp