Cleopatra Stratan s-a maturizat și s-a transformat din fetița care îl aștepta pe Ghiță în artista de astăzi. Cleo are o relație cu Edward Sanda, dar, din când în când, o mică escapadă în copilărie nu strică nimănui.

Cleopatra Stran a crescut sub ochii multora dintre noi. Cariera artistei a evoluat și de la piesa ”Ghiță”, Cleopatra a ajuns să lanseze piese de zeci de milioane de vizualizări. Artista a luat o pauză de la lumina reflectoarelor, iar atunci când a revenit solo, în 2018 cu piesa ”Te las cu inima” i-a uimit pe mulți. Iubita lui Edward Sanda s-a schimbat foarte mult, iar transformarea ei în domnișoară nu a făcut decât să îi aducă multe aprecieri.

Cleopatra Stratan a răspuns afirmativ provocării de a reface un trend care face furori în online. Reproducerea unui videoclip sau a unei imagini din copilărie devine imediat un moment viral, așa că iubita lui Edward Sanda și-a luat tatăl, pe Pavel Stratan și un telefon și au recreat un videoclip amuzant de acum 15 ani.

Mini Cleopatra era adorabilă, iar faptul că a decis să repună în scenă acel filmuleț de câteva secunde i-a adus numai aprecieri, inclusiv din partea colegelor de breaslă. Dacă la Cleopatra diferențele sunt vizibile, în ceea ce-l privește pe tatăl ei, Pavel, anii se pare că nu și-au lăsat prea multe semne asupra lui.