Justin Bieber pare că și-a găsit liniștea, alături de soția lui, Hailey. Însă nu a uitat de prostiile pe care le-a făcut când era doar un puști și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața lui, într-o postare pe Instagram. 

Cu toții am făcut lucruri de care nu suntem mândri, în adolescență, dar unii chiar au dus lucrurile la extrem. Îți mai aduci aminte momentul în care Justin Bieber a ajuns în arestul poliției, pentru că a fost prins la volan, fără permis și sub influența alcoolului? Ei bine, el cu siguranță nu va uita niciodată acea experiență și chiar a ținut să le amintească și celor care îl urmăresc pe Instagram despre moment. 

Fix în urmă cu 7 ani, în ianuarie 2014, Biebs era reținut de poliția din Miami. Avea doar 19 ani pe atunci, dar foarte multă adrenalină și lucruri de demonstrat. ”Fix acum 7 ani, am fost arestat. Nu sunt mândru de cum arăta viața mea atunci. Sufeream, eram nefericit, confuz, furios, neînțeles și supărat pe Dumnezeu. (...) De atunci și până acum am realizat ceva: Dumnezeu a fost și atunci la fel de aproape de mine cum este și acum. Vă încurajez să lăsați trecutul să vă amintească cât de departe ați ajuns. Nu lăsați rușinea să vă ruineze prezentul”, a scris Biebs, printre altele, în descrierea fotografiei din momentul arestării, surprinsă de paparazzi. Imaginea de pe Instagram, însoțită de mesajul în care artistul și-a deschis sufletul, a adunat aproape 8 milioane de like-uri.