Au trecut săptămâni bune de când s-a aflat verdictul în cazul lui Amber Heard. Actrița a pierdut procesul în fața lui Johnny Depp și cred că i s-a făcut o nedreptate. Mai mult, aceasta dă vină pe impactul pe care popularitatea lui Johnny Depp l-a avut în online.

Amber Heard continuă să apară la televizor și să ofere interviuri, chiar dacp procesul ei s-a încheiat. Actrța vrea să îi convingă pe toți că verdictul nu a fost deloc unul corect și că jurații s-au lăsat influențați de atitudinea din online a fanilor lui Johnny Depp.

„Chiar înțeleg. Este un personaj îndrăgit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic. Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vreți să faceți despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele ușilor închise. Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri. Așa că nu o iau personal.”, a declarat actrița. 

Amber Heard a pierdut procesul și, odată cu el, și rolul din „Aquaman”. Până mai ieri, averea ei era estimată la 8 milioane de dolari, dar acum, pe toate site-urile de specialitate, Amber figurează cu -8 milioane. Asta pentru că trebuie să îi dea lui Depp cele 13 milioane de dolari.

Amber nu se lasă convinsă cu una, cu două și deja a contestat verdictul primit în urmă cu câteva săptămâni. Actrița consideră că i s-a făcut o nedreptate și că verdictul împotriva sa este nesusținut de dovezi. Mai mult, echipa ei de avocați a făcut câteva „săpături” și a aflat că  unul dintre jurați nu avea legitimitatea de a se afla acolo. Momentan, echipa lui Johnny nu se alarmează, dar susține că se aștepta la o astfel de mutate din partea lui Amber.