Încurcate sunt căile dragostei. Justin Bieber și Shawn Mendes chiar dau dovadă că sunt doi artiști maturi. Biebs și Mendes au fost amândoi iubiții lui Hailey, dar asta nu i-a împiedicat să își unească talentul și să lanseze, poate, piesa anului.

Hailey Bieber este o cutie a misterelor. Dacă înainte nu multă lume știa de ea, de când s-a afișat la MET Gala la brațul lui Shawn Mendes, cuceririle au început să apară. Cei doi nu și-au asumat niciodată relația, din contră, au spus că prezența lor la braț pe covorul roșu se datorează creatorului Tommt Hilfiger care i-a rugat să apară ca un cuplu.

Nu știm cât de adevărate sunt vorbele lui Shawn, dar știm sigur că Hailey și-a găsit fericirea alături de Justin Bieber. Cei doi s-au căsătorit și se iubesc mai mult ca niciodată, iar Justin nu ratează nicio ocazie pentru a-i demonstra sentimentele frumoasei sale soții.

Acum, aproape de finalul anului, Justin și Shawn vor să lanseze o piesă montru. Colaborarea dintre cei doi se numește ”Monster”, va avea premiera pe 20 noiembrie și are toate șansele să devină hit-ul anului. 

Suntem cu ochii pe voi!