Priyanka Chopra a trăit să o vadă și pe asta. În ciuda pandemiei, soția lui Nick Jonas a bifat câteva roluri în producții importante. Actrița a început chiar și filmările, dar nu totul a decurs atât de bine precum se aștepta.

Arta cere sacrificii, iar Priyanka Chopra știe prea bine asta. Actrița se află la filmările unui film și a fost nevoită ca pentru unele cadre să călătorească până în Londra. Aventura Priyankăi nu s-a încheiat odată cu zborul până în Londra. Soția lui Nick Jonas a trebuit să apeleze la o schimbare de look pentru noul rol, iar acest lucru a fost posibil doar la un salon.

Toate bune și frumoase până când poliția britanică a fost alertată că în respectivul salon din Notting Hill nu se respectă normele de siguranță impuse de pandemie. Priyanka se afla la salon împreună cu mama ei în momentul în care a fost interogată de poliție. Soția lui Nici a scăpat doar cu o amendă după ce a prezentat documentele prin care a justificat că totul a fost închiriat special pentru producția filmului.