Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură din plin de luna de miere din Italia, dar asta nu înseamnă că au uitat de fanii de acasă. Cei doi le pregătesc urmăritorilor multe surprize, iar una dintre ele deja a fost anunțatî chiar de către ei pe contul de Instagram.

Cleopatrei Stratan și lui Edward Sanda le priește de minune viața de proaspăt căsătoriți. Cei doi au avut de nuntă de vis și, chiar dacă evenimentul lor a atras o mulțime de critici pentru că a fost atipic, fără nași, cuplul nu a pus la suflet astfel de răutăți gratuite. La scurt timp după nuntă, Cleo și soțul ei au plecat în luna de miere și au ales una dintre cele mai luxoase și vânate destinații de către starurile din afară. Proaspeții însurăței au mers în Sardinia și, deși sunt departe de casă, nu au uitat nicio secundă de fanii lor.

”Dragilor, Cledwții, adică eu și Edward vrem să vă anunțăm că de mâine dăm startul unui proiect foarte mișto, nou și inovativ, aici, pe Instagram și anume, daily vlog. Ați mai auzit de așa ceva? Daily vlog pe Instagram! Pe Instagram, nu pe Youtube, nu în postări, ci în Insta Stories, așa că o să filmăm și o să vedeți și voi ce facem, unde mergem. Facem un fel de daily vlog, aici pe Instagram vă așteaptă foarte multe surprize, o să includem giveaway-uri, live-uri, interacțiuni cu voi, așa că anunțați-vă prietenii pentru că începe ceva nou, ce nu s-a mai făcut niciodată în România. Fiți pe fază cu noi! O să facem în fiecare luni seara live cu voi, o să interacționăm împreună, o să discutăm și o să dezbatem chestii, o să fie foarte interesant. Și pregătiți-vă pentru surprize noi!”, au spus cei doi duminică pe Insta stories.