Alina Eremia a trecut vineri pe la Morning ZU să cânte live în studio cea mai nouă piesă a ei. ”Cerul roșu” s-a auzit pentru prima dată în varianta live în studioul de la Radio ZU.

Alina a venit astăzi la Morning ZU cu cea mai nouă piesă a ei. ”Cerul roșu” face parte de pe albumul ”Deja Vu”, lansat de artistă vara aceasta. Videoclipul a apărut pe YouTube în urmă cu două săptămâni și a depășit deja un milion de vizualizări. Alina a povestit și cum a luat naștere melodia: era în studio și a auzit un pian care i-a dat o stare foarte visătoare și care a inspirat-o să scrie versurile pentru ”Cerul roșu”. 

Cântăreața a mai povestit că mai are câteva piese ”la sertar” pe care urmează să le lanseze. Una dintre ele va fi lansată în luna decembrie, iar a doua va apărea, cel mai probabil, anul viitor și este compusă de Carla's Dreams. Așa a sunat ”Cerul roșu” live, în studioul de la ZU:

 

La final, artista a făcut un cover după o melodie extrem de cunoscută și care a rupt TikTok-ul în ultimul an: ”I see red”. Piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a unui film extrem de popular pe Netflix, ”365 Days”.