Mario Fresh și-a surprins fanii. Artistul a lansat super piesă astăzi și, tot astăzi, unii dintre urmăritorii lui au observat că artistul a șters toate postările de pe Instagram.

Lui Mario Fresh clar îi place suspanul. Artistul a făcut un gest în online la care nu multă lume se aștepta: și-a șters toate postările de pe Instagram. Fanii artistului au fost surprinși să vadă asta, mai ales că știu că Alexia este o iubită destul de geloasă și cu siguranță se aștepta să fie prezentă pe Instagramul acestuia.

Alexia și Mario sunt de peste 4 ani împreună și se înțeleg de minune. Chiar dacă artistul a recunoscut de multe ori că iubita lui este geloasă, mai ales atunci când vede alte fete sau fane în preajma lui, cei doi au trecut cu brio peste orice moment și se iubesc mai mult ca oricând. Primul motiv care le-a venit în minte urmăritorilor a fost acela al despărțirii de Alexia care, implicit, ar fi dus și la ștergerea sau arhivarea postărilor.

Vă spunem noi că cei doi nu s-au despărțit, ci din contră, chiar dacă Alexia este plecată într-un girls trip, i-a fost alături lui Mario în marele moment al lansării piesei, distribuind teaser-ul la ea pe Instagram. Cel mai probabil, Mario vrea să marcheze un nou început în cariera sa și să lase în spate trecutul.