Mario Fresh a început să devină mult mai activ pe social media, în special pe Youtube, acolo unde urcă cele mai funny vlogurile pentru subscriberii lui. Nici de urmăritorii de pe Instagram nu a uitat, așa că a postat pe Insta story prima lui poză din feed-ul Instagramului. 

Mario Fresh face ravagii printre fanele lui și, chiar dacă este de 4 ani cu Alexia Eram, asta nu înseamnă că nu primește propuneri de la urmăritoarele lui. Mario a făcut curățenia de primăvară pe feed-ul lui și a șters multe poze, inclusiv prima poză de pe Instagram. Pentru curioși, prima poză a lui Mario era cu o fată, dar nu este vorba despre Alexia Eram. 

Remember Fresh Kid? Așa arăta Mario Fresh la începutul carierei sale. Mulți îl asemănau cu Justin Bieber

Mario a postat pe stories o imagine cu Theo Rose, una dintre invitatele vlogurilor lui și a dezvăluit că tot ea a fost și prima artistă cu care a apărut pe Instagram. Cei doi sunt de nerecunoscut, iar poza este veche de acum 10 ani. Theo Rose este un tonomat pe două picioare, iar fiecare piesă pe care o lansează adună zeci de milioane de vizualizări. Artista are simțul umorului foarte bine dezvoltat și a fost la un pas de a lua contact cu lumea filmului. ”Am fost la un casting odată pentru ”Oh, Ramona!”, filmul după cartea lui Andrei Ciobanu.”