Alexandra Stan adoră să pună imagini sexy și provocatoare pe Instagram. Artista este conștientă de atuurile ei și profită de asta la maxim. Acum, printre imaginile super hot, Alexandra a strecurat și cadre cu noul ei iubit.

La sfârșitul lunii trecute, Alexandra Stan s-a izolat în Târgu Mureș alături de noul ei partener, Bogdan Drăghici. Se pare că artistei i-a priit perioada petrecută departe de agitația capitalei. Alexandra a postat multe imagini în care fanii au putut observa că aceasta se bucură de momentele petrecute alături de iubitul ei. Chiar dacă urmăritorii ei s-au obișnuit să îi aprecieze pozele în care artista are cât mai puține haine, nici imaginile cu Bogdan nu stau rău la capitolul aprecieri.

Alexandra Stan și-a petrecut perioada de carantină alături de Bogdan, acesta fiind confirmat pozitiv cu Coronavirus. Pandemia i-a anulat artistei concertele, dar nu a reușit să o țină departe de a face muzică. Alexandra a lansat recent piesa ”Bandit” în colaborare cu Paul Damixie, DJ-ul care a fost și el confirmat pozitiv Coronavirus. Se pare că virusul îi dă târcoale artistei!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shhhh #liniste #natura #romania #transilvania #autumn 😌

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on