Acum câteva săptămâni, Alexandra Stan anunța Instagramul că în sfârșit și-a găsit liniștea. Se pare că minunea nu a ținut prea mult, iar artista a vrut să își anunțe personal fanii de ultimele schimbări din viața ei.

La sfârșitul lunii trecute, Alexandra Stan s-a izolat în Târgu Mureș alături de partenerul ei, Bogdan Drăghici. Se pare că artistei i-a priit perioada petrecută departe de agitația capitalei. Alexandra a postat multe imagini în care fanii au putut observa că aceasta se bucură de momentele petrecute alături de iubitul ei. Chiar dacă urmăritorii ei s-au obișnuit să îi aprecieze pozele în care artista are cât mai puține haine, nici imaginile cu Bogdan nu stau rău la capitolul aprecieri.

Iubirea nu a făcut echipă bună cu Alexandra pentru mult timp. Artista și-a anunțat fanii recent că a pus capăt relației cu Bogdan. Alexandra a postat o scrisoare emoționantă și romantică prin care a vrut să le arate tuturor cât de mult a apreciat perioada petrecută alături de Bogdan. ”Dragă Riki, mă bucur că te-am cunoscut! A fost o plăcere să stau alături de tine în ultimele luni! Sunt recunoscătoare pentru cadourile pe care mi le-ai oferit, pentru lecțiile pe care le-am învățat de la tine. Îmi va fi dor de tot...deja îmi este. Îmi este frică să te uit și să te las să pleci pentru că știu că vei deveni doar o persoană din trecut. Te poți întoarce la mine ori de câte ori ai nevoie de iubire. Voi fi mereu Riki a ta și tu vei fi Riky al meu! Te iubesc!”