Scandalul din familia Golden Boy Society arde la foc mocnit, dar arde bine. După ce Alex Velea a dat exemplu de maturitate și a postat în online versiunea lui despre neînțelegerile dintre el, Mario și Lino, acum a venit timpul lui Mario să îi dea artistului replica.

Velea a postat pe Youtube un filmuleț în care a spus versiunea lui de adevăr despre relația lui cu foștii ”fii adoptivi”, Mario și Lino. Iubitul Antoniei a spus că este dezamăgit de atitudinea băieților, mai ales că el a fost singurul care a crezut în ei atunci când nimeni nu o făcea. Lino și Mario sunt ”descoperirile” lui Velea și au trăit timp de 4 ani sub același acoperiș. 

După ce Alex Velea a anunțat în mod oficial că nu mai are nicio legătură cu Mario și Lino și după ce a rupt contractul în fața urmăritorilor de pe Youtube, a venit rândul lui Mario să îi dea replica artistului. Fostul membru Golden Boy Society nu a vrut ca Velea să fie cel care pune punct scandalului, așa că a venit pe Instagram cu versiunea lui de poveste.

”Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a facut, dar e ok și asa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta... Apreciez faptul că a fost cerebral și incheie acest capitol așa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunoștință și mulțumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIAȚĂ!”