Începând de azi, Antonia se poate lăuda cu o nouă bijuterie. Inelul de logodnă primit din partea lui Alex Velea parcă a fost făcut pentru ea. Artistul a fost extrem de atent la detalii, iar pentru o astfel de bijuterie a scos din buzunar o avere.

Alex Velea știe ce să aleagă atunci când vine vorba de inele de logodnă. Nu o spunem noi, ci imaginile vorbesc de la sine. Artistul a cerut-o de soție pe Antonia și i-a oferit un inel de logodnă din aur alb și galben de 18 karate, încrustat cu diamante galbene. Pentru bijuteria viitoarei sale soții, Alex a cheltuit 20.493 de lei și putem spune că a meritat. Inelul face parte din colecția Teilor, cunoscut lanț de bijuterii a cărui imagine este Antonia de câteva campanii încoace.

A zis DA! Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă al artistei?

Cel care a vorbit pentru prima data de căsătorie a fost chiar Alex Velea. După divorțul Antoniei, bineînțeles că întrebarea multora a fost ”pe când nunta cu Alex Velea?”. Antonia a păstrat mereu discreția și nu a abordat de prea multe ori acest subiect, așa că iubitul ei, Alex Velea a rupt tăcerea. Artistul a fost invitat acum câteva luni la XNS și a fost cât se poate de sincer cu privire la planurile lor de viitor.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă.”, a declarat artistul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)