Adda Baladda se luptă din nou cu alergia. Artista se pare că nu a scăpat în totalitate de probleme, iar la primele ore ale dimineții le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram care sunt efectele alergiei.

Acum o lună, ADDA și-a panicat fanii cu o poză de pe patul de spital. Cu perfuzia în mână, artista le-a povestit tuturor că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei și asta din cauza unei alergii care îi dă bătai de cap. După ce s-a externat, ADDA și-a liniștit fanii și a împărtășit cu ei o parte din informațiile pe care le-a primit cât timp a fost în spital. 

Se pare că problemele artistei au fost cauzate de o pastilă pe care a luat-o acum câteva zile, dar ale cărei efecte se produc mult mai târziu.

”Pastila provoacă alergie unor persoane care au sensibilitate. Când pastila respectivă se descompune, rămân niște resturi care migrează unde vor ele și pot provoca alergii violente și după o săptămână.”, a scris artista pe Instagram.

În dimineața aceasta, ADDA le-a arătat fanilor prin ce schimbări trece fața ei din cauza alergiei de care nu a scăpat complet și a făcut și câteva glume pe seama ei: ”Acum 10 minunte, fața mea era ok. Probabil o să mi se umfle și buza în curând, un ochi...”