Irina Rimes știe să facă muzică atât pentru ea, cât și pentru alții. A compus cel mai recent single lansat de Andra, iar acum urmează să lanseze și ea o piesă, iar fanii vor avea parte de o surpriză. 

Irina Rimes a cântat, de-a lungul timpului, în română, engleză și, mai nou, franceză, dar a venit timpul să lanseze și o melodie în limba rusă. Artista de peste Prut a colaborat cu un rapper din Kazahstan, pe nume Jah Khalib, și urmează să lanseze împreună piesa ”Navsegda”. Irina le-a dat deja câteva indicii fanilor ei de pe rețelele de socializare și a urcat pe TikTok un filmuleț în care se aude melodia pe fundal. Piesa i-a făcut imediat să tresare pe mulți, iar sunetul original a fost preluat și de alți tiktok-eri pentru diverse provocări. 

Meet the hitmaker! 13 piese pe care Irina Rimes le-a compus pentru artiștii de la noi

Anul 2021 a fost unul excelent pentru Irina Rimes până acum. Artista și-a împărțit timpul între România și Franța, acolo unde locuiește iubitul ei, și între muzică și vacanțe. Și-a pus semnătura pe piese lansate de Andra, Antonia și Iuliana Beregoi anul acesta, dar a lansat și ea o piesă nouă, în luna mai. ”N-avem timp” se apropie de 10 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost foarte bine primită de fanii Irinei. Acum, artista urmează să lanseze o nouă piesă, de data aceasta în limba rusă. Încă nu a anunțat data oficială, dar așa va suna:

 

@irinarimes

##snippet ##навсегда ##soon @jahkhalib

♬ Navsegda - Irina Rimes & Jah Khalib