A avut mai mult decât voce! A avut acel factor pe care îl căutau jurații. Chiar dacă nu a plecat cu primul loc acasă, cu siguranță pe scena X Factor AMI a trăit cea mai frumoasă experiență din viața ei.

Emoții, lacrimi de fericire și multă adrenalină. Acestea sunt sentimentele pe care le-a simțit AMI în 2011 când a pășit pe scena de la X Factor. După ce a trecut prin fața juraților de la masa X Factor, aventura ei a început! De la audiții, la bootcamp și mai apoi pe scenă în fața a mii de fani a mai fost un singur pas. 

A MI a participat la primul sezon de X Factor și a mers în echipa Paulei Seling. AMI a devenit cunoscută publicului de la noi odată cu lansarea piesei ”Trumpet lights”, iar de atunci și până acum, artista a bifat zeci de colaborări și a lansat zeci de hituri. Ami a reușit să își cucerească fanii prin sensibilitatea și sinceritatea cu care cântă fiecare piesă.

”Oldies but goldies ✨ 2011 primul sezon @xfactor.romania ♥️ Mi-a trimis cineva azi filmulețul ăsta și mi-am adus aminte cu drag de experiența asta! După mutarea mea în București, momentul ăsta a fost al 2-lea pas mare pe care l-am facut și cred cu tărie că a fost cel care mi-a deschis ochii și drumurile înspre o carieră solo pe care mi-o doream. Nu aveam deloc încredere în mine, și intuiam ca ceva nu a fost de ajuns, însă faptul că am participat a fost de fapt rîspunsul la toate întrebările mele. Astfel că, în mai puțin de un an, după momentul de la X Factor, lansam primul meu single AMI, primul NO.1 <Trumpet Lights> ♥️ Și acum am un gol în stomac cand îmi reamintesc de acel moment♥️”, a scris artista pe Instagram. 

Astăzi se bucură de celebritate și de mii de fani care îi știu fiecare piesă. Uite cum arăta la prima ei apariție în fața juraților de X Factor!