Delia taxează dur discriminarea și a luat atitudine pe Instagram. Artista a postat câteva story-uri în care și-a exprimat dezaprobarea cu privire la un trend din ce în ce mai prezent în lumea showbiz-ului și cu care se confruntă și ea în ultima vreme. 

Delia este genul de artistă care spune lucrurilor pe nume și, atunci când ceva o deranjează, ia atitudine. Artista a postat pe Instagram un articol despre ”ageism”, adică o metodă de discriminare bazată pe vârstă. Deși anii din buletin nu ar trebui să fie un criteriu atunci când cunoști pe cineva, se pare că în realitate lucrurile stau puțin diferit, mai ales când e vorba despre industria media. Delia a împlinit recent 39 de ani, iar comentarii precum ”arăți bine la vârsta ta” sau ”nu îți arăți vârsta” au ajuns să o scoată din sărite. 

Add to ”My List”! Un serial medical de pe Netflix a cucerit-o pe Delia. Tu l-ai văzut?

Nu este pentru prima dată când Delia taxează astfel de comentarii, dar, de data aceasta, a spus totul cu subiect și predicat. În trecut, artista a mai menționat că urăște când cineva se referă la vârsta ei de parcă la 40 de ani urmează să se termine viața.