Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar de o lună sunt părinții unei fetițe perfecte. Dar puțini știu faptul că între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă în favoarea lui Smiley. 

Gina și Smiley și-au ținut mult timp relația departe de ochii curioșilor și ai presei și abia târziu s-au afișat public împreună. Acum nu se mai sfiesc să-și arate dragostea pe rețelele de socializare, dar sunt în continuare discreți în ceea ce privește viața de familie. Chiar dacă au devenit părinți de o lună, au ales să nu își arate fetița pe internet deocamdată. Cei doi părinți prețuiesc fiecare moment alături de micuța Josephine, cu atât mai mult cu cât au așteptat-o mult timp, iar ea a apărut în viața lor atunci când se așteptau mai puțin. Iar acest lucru a fost influențat și de vârsta mamei, pentru că Gina a devenit mămică la fix 40 de ani.

Fotografia perfectă nu exi... Gina și Smiley s-au afișat în cea mai frumoasă ipostază și au cucerit Instagram-ul

Puțini știu însă că Smiley este puțin mai mic decât Gina, mai exact cu trei ani. Artistul are 37 de ani, în timp ce iubita lui tocmai a schimbat prefixul. Acest lucru nu a contat deloc atunci când au decis să-și întemeieze o familie. Sunt suflete-pereche, iar Smiley a povestit recent, în podcastul Fain și Simplu, că nu este ușor pentru o femeie să stea alături de el, dar simte că Gina Pistol este jumătatea lui și că se completează extrem de bine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)