Selena Gomez este în centrul atenției, din nou, doar că nu în cel mai bun mod posibil. Operația de rinichi a artistei a fost ironizată în cadrul unui serial american, iar fanii au reacționat imediat.

În 2017, Selena și Francia Raisa au trecut printr-o operație care le-a schimbat radical viața. Cele două au trecut printr-un transplant de rinichi, iar operația a fost una reușită. Acum, la aproape 4 ani de la intervenție, Selena Gomez se mândrește cu cicatricea ei și spune de fiecare dată când are ocazia că asta o face să se simtă o adevărată luptătoare. Nu de aceeași părere au fost și producătorii serialului ”Saved by the bell” care au transformat operația Selenei într-o glumă.

Primul episod cu ironiile la adresa artistei a fost difuzat în State pe 25 noiembrie și reacțiile nu au încetat să apară în online. În scena respectivă, producătorii au creat scenariul astfel încât au dat de înțeles că donatorii au fost Demi Lovato și mama lui Justin Bieber. Totul a culminat cu mesajul ”Măcar Selena are rinichi?” Acum, la aproape un an de la această glumă proastă, istoria se repetă, doar că de data asta producătorii nu și-au mai cerut scuze și nici nu au mai făcut donații pentru fundația Selenei.

Selena nu s-a abținut și a postat un mesaj în online în care nu s-a ferit să pună punctul pe ”i”: ”Nu știu cum glumele despre un transplant de rinichi au devenit atât de populare în televiziune, dar se pare că asta se întâmplă. Fanii mei vor fi oricum mereu alături de mine.”