With money come the problems. Surorile Kardashian au dat lovitura cu business-urile lor de cosmetice și haine, iar conturile lor se rotunjesc pe zi ce trece. Recent, afacerile lor au fost puse în pericol și au trebuit să gestioneze rapid situația.

Kim Kardashian și toate surorile ei conduc un adevărat imperiu în domeniul afacerilor. Fie că vorbim de cosmetice sau articole vestimentare, stocurile lor se epuizează instant și asta le face să se regăsească mereu în topul preferințelor clienților. Familia Kardashian în sine a devenit un brand, iar afacerile lor le-a propulsat pe Kim și Kylie în topul miliardarilor din întreaga lume.

Publicitatea și sumele mari pe care le dețin în conturi le-au transformat pe Kim și pe Kylie, respectiv brandurile lor KKW Beauty și Kylie Cosmetics în ținte sigure pentru răufăcători. Se pare că există site-uri fake foarte asemănătoare cu cele ale surorilor Kardashian de unde sute de mii de persoane au comandat produse, au achitat online sumele, dar nu au primit nimic.

Veștile proaste circulă repede, așa că întreaga situație a ajuns și la urechile lui Kim care a transmis un mesaj pe Facebook pentru toate persoanele care au cumpărat sau vor să cumpere de pe site-urile lor. ”Ni s-a adus la cunoștință că, din păcate, mai există un site asemănător cu al nostru. Singura diferență este de o literă. Acest site a încasat bani, inducându-i în eroare pe clienți că achiziționează de la noi. Nu avem nimic de-a face cu acest site și investigăm problema. Când cumpărați, vă rog, asigurați-vă că o faceți doar de pe site-urile noastre sau de la partenerii autorizați. Mulțumim!”