Kim Kardashian a decis că nu mai este cale de întoarcere și că nu mai poate conviețui cu rapperul Kanye sub același acoperiș. Cel puțin, așa zice ea, doar că Instagramul arată altceva.

Kim Kardashian a fost cea care și-a luat inima în dinți și a depus actele de divorț. Nici Kanye nu s-a lăsat mai prejos și imediat cum a aflat de intențiile fostei soții și-a luat bagajele și a plecat. Sigur Kim și Kanye vor încerca să păstreze o relație amiabilă de dragul copiilor, chiar dacă acum nici nu vor să audă unul de celălalt.

Fanii au fost destul de surprinși să afle că cei doi divorțează și au tot sperat că este o glumă. Acum, când lucrurile sunt mai clare ca niciodată, urmăritorii au prins-o pe Kim pe picior greșit. Fosta soție a lui Kanye s-a afișat pe Instagram cu ceva care dă de înțeles că încă îl mai are la inimă pe Kanye. Miliardara nu confundă partea personală cu cea profesională și chiar dacă nu mai este împreună cu rapperul, a rămas fan fidel Yeezy.

Kim s-a pozat chiar în ziua de Paște cu o pereche de încălțări semnate Kanye West pe care i-a asortat cu pantalonii și topul galben.