JO a lansat ”Iubirea mea”, una dintre cele mai sensibile piese. Artista a declarat că este o piesă specială pentru ea, iar versurile i-au făcut pe fani să își pună multe semne de întrebare: mai formează sau nu un cuplu cu Juno?

”Iubirea mea” este o piesă la care JO a lucrat cu o întreagă echipă de oameni, printre care și Juno. Marea curiozitate a fanilor este dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu, având în vedere că în ultima perioadă nu s-au mai afișat împreună. Invitată să își promoveze piesa la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, JO nu a putut să scape de întrebările indiscrete adresate de Florin Ristei.

JO a recunoscut că piesa aceasta a scris-o într-o perioadă în care nu se simțea foarte bine din punct de vedere sentimental. Nu doar ea a lucrat la această piesă, ci și Juno, iar rezultatul este fabulos.

”Acum sunt foarte bine, am fost și mai puțin bine decât acum. Atunci s-a scris piesa aceasta. Nu am scris-o eu. Am scris-o împreună. Încă mai colaborăm pentru că suntem doi oameni maturi care lucrează împreună. Câinele a rămas la mine.”, a spus JO în emisiune.