Adele revine pe scenă în 2022, la mai bine de patru ani de când nu a mai ținut un concert în fața fanilor ei. Artista a fost nevoită atunci să își anuleze ultimele două concerte pe care le avea în Marea Britanie, din cauza unor probleme pe care le-a avut la corzile vocale. Fanii care aveau bilete cumpărate atunci sperau să aibă prioritate la concertele de acum, dar au fost dezamăgiți. 

Adele și-a programat două concerte în Hyde Park în iulie 2022. Sunt primele ei spectacole după patru ani de pauză, iar biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul ei. Imediat ce a dat vestea, fanii ei au luat cu asalt site-ul să își cumpere bilete, așa că platforma a căzut ulterior. Admiratorii lui Adele care aveau biletele cumpărate pentru concertele anulate din 2017 se așteptau să aibă prioritate în procesul de a-și rezerva biletele online, însă nu s-a întâmplat așa, iar organizatorii nu au ținut cont de faptul că oamenii așteaptă de câțiva ani să își vadă artista preferată. 

Unii dintre fanii supărați ai lui Adele și-au spus oful pe rețelele de socializare. ”Dragă Adele, am fost unul dintre ghinioniștii care aveau bilete pentru concertul de pe 1 iulie 2017 de pe Wembley, pe care l-ai anulat din cauza problemelor de sănătate. Aveam impresia că voi avea prioritate în procesul de a face rost de un bilet la următoarele show-uri ale tale din UK, dar nici vorbă de așa ceva”, a fost doar unul dintre mesajele postate pe Twitter.