În ultima perioadă, Adele pare mai împlinită ca niciodată. Și nici nu ar avea cum să fie altfel! Artistei îi merge de minune pe toate planurile, inclusiv pe cel personal. După un divorț destul de complicat, soarele a răsărit și pe strada ei. Adele iubește din nou, extrem de intens, iar fanii cred că s-a și logodit, între timp. 

Adele și Rich Paul nu se mai ascund de ochii curioșilor. Artista este fericită și vrea ca toată lumea să vadă asta. Dacă până acum evita blițurile paparazzilor, acum, acesta este extrem de dezinvoltă. De fiecare dată când are ocazia, Adele vorbește cu zâmbetul pe buze despre cel care îi este sufletul pereche.

Din cele mai recente declarații, fanii lui Adele au tras concluzia că aceasta i-a spus „da!” partenerului ei. Plină de surprize ca de fiecare dată, artista se joacă cu nervii fanilor. Nu a spus nici „da”, nici „nu”, iar astfel de răspunsuri lasă mereu loc de interpretări. „Sunt doar foarte îndrăgostită. Sunt mai fericită ca niciodată! Aș putea, foarte bine, să fiu și căsătorită”, a spus aceasta pentru Elle.

Primele zvonuri despre o așa-zisă logodnă au apărut încă de la începutul anului. Mai exact, la BRIT Awards, Adele s-a afișat cu inel mare cu diamant, iar toată lumea a crezut că deja a făcut marele pas.

Cine este, de fapt, iubitul lui Adele

Ultimii ani au adus schimbări majore în viața lui Adele. Vedeta a divorțat de fostul ei soț și acela a fost momentul în care și-a dat restart. Adele a slăbit miraculos, iar asta i-a demonstrat că poate avea orice dacă are suficientă voință și determinare. Acum, artista este într-o altă etapă a vieții ei, o etapă care îi priește mai mult ca niciodată și, unde mai pui că și-a găsit liniștea alături de iubitul ei?

Adele iubește și este iubită. După lungi perioade în care l-a ținut ascuns, vedeta și-a făcut curaj. Adele s-a afișat în urmă cu ceva timp alături de cel care i-a furat inima.

Rich Paul conduce o agenție care se poate lăuda că îi are în portofoliu pe cei mai buni jucători NBA, de la LeBron James, Ben Simmons, John Wall până la Anthony Davis. Paul se pregătește să lanseze și prima lui carte, “Lucky Me”, carte ce va fi lansată cu ajutorul unei edituri conduse chiar de către Jay-Z.

Adele pune paie pe foc. S-a logodit sau nu artista cu iubitul ei. „Sunt mai fericită ca niciodată”
Hepta