Nu mai este niciun secret faptul că Adele este una dintre cele mai bune artiste din lume. Încă de a lansat albumul „30” a cucerit, din nou, toate topurile și deține supremația și pe Youtube. Pentru perioada următoare, artista avea multe planuri și multe surprize pentru fani care, din păcate, nu se vor mai concretiza. 

Adele și-a luat prin surprindere fanii și nu tocmai în cel mai bun mod posibil. Artista a pus mâna pe Instagram și s-a afișat în fața tuturor cu ochii în lacrimi în timp ce a făcut cel mai trist anunț din ultima perioadă. Adele avea planificate anumite concerte care, din păcate, nu vor mai avea loc. Vedeta a recunoscut că nu a fost pregătită emoțional pentru asemenea vești, dar toată situația a dat-o peste cap.

Din cauza pandemiei și a exploziei numărului de cazuri Covid, Adele a fost nevoită să își anuleze toate concertele, mai ales că și câteva persoane din staff-ul ei au fost infectate și sunt în carantină. „Îmi pare rău că show-ul nu este gata. Am încercat să fac tot posibilul să fie gata la timp și suficient de bun pentru voi. Am fost dați peste cap de ultimele vești cu privire la Covid. Jumătate din oamenii mei din echipă încă mai sunt infectați cu acest virus. Ne este imposibil să ducem la capăt acest show. Nu vă pot oferi ce v-am promis și îmi pare rău. Sunt trează de 30 de ore și încerc să-mi dau seama ce anume se întâmplă. Nu mai avem timp și sunt foarte supărată”, a spus Adele cu ochii-n lacrimi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)