Adele este în culmea fericirii și radiază mai mult ca niciodată. Artista și-a găsit într-un sfârșit liniștea alături de noul ei iubit și a decis că acum este momentul perfect pentru ca fanii ei să facă cunoștință cu sufletul ei pereche.

Ultimii ani au adus schimbări majore în viața lui Adele. Vedeta a divorțat de fostul ei soț și acela a fost momentul în care și-a dat restart. Adele a slăbit miraculos, iar asta i-a demonstrat că poate avea orice dacă are suficientă voință și determinare. Acum, artista este într-o altă etapă a vieții ei, o etapă care îi priește mai mult ca niciodată și, unde mai pui că și-a găsit liniștea alături de iubitul ei?

Adele iubește și este iubită. După lungi perioade în care l-a ținut ascuns, acum, Adele s-a afișat alături de cel care i-a furat inima. „Adele se întâlnește încă cu Rich. Ei sunt foarte ocupați în prezent. Ea lucrează pregătește rezidența din Los Angeles și Rich e ocupat cu clienții săi. Se văd când pot”, a declarat o sursă apropiată acestora, potrivit People.

Rich Paul conduce o agenție care se poate lăuda că îi are în portofoliu pe cei mai buni jucători NBA, de la LeBron James, Ben Simmons, John Wall până la Anthony Davis. Paul se pregătește să lanseze și prima lui carte, “Lucky Me”, carte ce va fi lansată cu ajutorul unei edituri conduse chiar de către Jay-Z.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LeBron James (@lebron)